SEXPACK – Leuterbier

Mannen maken graag grappen over seks, maar over de persoonlijke kanten wordt niet vaak geluld. Dingen als jaloezie, fantasieën, (on)zekerheden over je lijf, prestatiedruk, grenzen, intimiteit, geilheid en liefde.

Daarom bedachten Circus Andersom en Brouwerij Oersoep Leuterbier: Een hartverwarmend blond bier dat spraakwater, ijsbreker én breekijzer is voor bevrijdende gesprekken over seks.

Crowdfunding
Om het Sexpack te realiseren hebben we een crowdfunding gestart. Voor €32,50 krijg je zes speciaal gebrouwen Oersoep biertjes, het spelbord en ruim 70 vragen, zoals: “Ben je bang voor andermans penis? Noem drie vormen van seks waar je je oprecht over verbaast. Wat is groter; je ego of je penis?”

Om de eerste editie van het Sexpack te produceren gaan we de komende maanden minimaal €50.000 ophalen. Sexpack is het ideale cadeau voor de man die denkt dat hij alles al heeft. Als je het Sexpack bestelt krijgt je het Voorspel cadeau, voor in de schoen of onder de boom.
Bestel nu jouw Sexpack.nl

Achtergrond informatie
Van Penis Dialoog naar Sexpack
De afgelopen jaren werkten we aan het project de Penis Dialogen, om mannen op een andere manier met elkaar over seksualiteit te laten praten. Om dit gesprek breder toegankelijk te maken, ontwikkelden we Sexpack: een ludieke cadeauverpakking met zes Leuterbiertjes en het Leuterspel.

We vonden een samenwerking met Brouwerij Oersoep, fantastische mannen uit Nijmegen die niet alleen heerlijke biertjes brouwen, maar met hun brouwerij ook de verbinding tussen bier en kunst willen maken.