BOEM!

BOEM! is een levensgrote verdwaalmachine waarbij je BOEM-gehalte bepaalt op welke ervaring je stuit. Tijdens het Zomerparkfeest in Venlo dwaalden de bezoekers rond en werden zij verrast op verschillende ervaringen, zoals een mega-doolhof, een afreageer bokssessie onder het hoofdpodium of het knallen in de kleinste disco van Nederland.

Opdrachtgever: Zomerparkfeest Venlo
Datum: 14 tot 17 augustus 2014
Met dank aan de vrijwilligers: Sanne Lubbers, Bastiaan Bervoets, Allard Medema, Marinus Schraal, Lotte Kruitbosch, Yvonne van Jansbeken, Evelien Habets, Lotte van Bergen, Josje Canters, Richarda van Kasbergen, Bernard Brown, Remco Beucken, Frans Klein, Anna Kleintjens, Glenni, Nina van der Werf, Yvonne Siderius, Caroline Verstappen, Bert Verstappen, Bastienne van Dijck, Ans Driessen

Verdwalen in het park? Bij BOEM is dat precies de bedoeling. Want wie buiten de gebaande paden treedt, stelt zich open voor een bijzondere ervaring. Op het terrein staat een rode boog met de tekst GET LOST. Wie daar onderdoor liep werd onderworpen aan een (soms fysieke) test. Na de test kreeg de bezoeker één van de vier aanwezige ervaringen voorgeschoteld. Zo kon men uitkomen in de Kleinste Disco van Nederland, waar men 10 minuten helemaal los kan gaan.

Ook kon men energie kwijt onder het hoofdpodium waar de ruimte als een boksring ingericht was. Verder konden bezoekers totaal verdwalen in ons mega doolhof en werden sommigen geblindeerd in een busje gezet waarbij verschillende intieme theater-, dans-, en muziekvoorstellingen gegeven werden op bijzondere locaties zoals een wijnkelder, aan de oever van de Maas of een verlaten kapel.