DOE HET MET ONS

Boek nu één van de vijf Circus Andersom workshops en kom erachter wat je kunt doen als je een ander mens tegenkomt. In de zijlijn staat informatie over de workshops.

Enthousiast? Doe het dan met ons en boek de workshop bij Linda.

Out of the BOXCLUB: Een actieve avond waarbij we op een ontspannen en speelse wijze verschillende vormen van taikiken, stemexpressie, qigong, tao-training en lichaamswerk mixen. Ervaring niet nodig. Elke woensdag in de oneven weken om 20.00 uur in de voormalige brandweerkazerne in Bergen nh. Kosten: €7,50 per deelnemer. Karel de Grotelaan 21, Bergen. Aanmelden bij Martijn >

Intuïtieve Mensbenadering: In de workshop nemen we je in 7 heldere stappen mee in ervaringen waarbij je op eigen benen leert staan bij het ontmoeten van een ander mens. In een intieme en veilige setting ontwikkel je een eigen Mensbenadering voor een dagelijkse situatie waarbij je in de knel kwam met je geconditioneerde gedrag. Deze workshop kan gegeven worden op iedere gewenste locatie. Ook kunnen we de inhoud van de workshop aanpassen op persoonlijke wensen, of op problemen vanuit een organisatie. Kosten in overleg.

Medicijnfabriek: Tijdens deze twee uur durende workshop leer je medicijnen fabriceren met planten die je zelf in je directe omgeving vindt. We komen bij je voorrijden met onze omgebouwde ambulance inclusief een plantexpert en laborant. Boek ons voor bedrijfs- of verjaardagsuitjes, festivals of buurtfeesten. Kosten vanaf €600,- per dag, inclusief voorrijkosten, materialen, plantenexpert en laborant. Op iedere gewenste locatie mogelijk gedurende het hele jaar!

Stand Up Meditatie: Tijdens de Stand Up Meditatie geef je al staande je angsten een warm welkom, en leer je ze te omhelzen. Leuk voor op een verjaardagsfeestje, maar ook een goed rustmoment op een festival of congres. Kosten vanaf €450,-. Voor individuen en groepen van maximaal 25.000 personen.

SAMENLOOP, de workshop voor Een(zaam)heid: Iedereen kent eenzaamheid, iedereen is in meerdere of mindere mate eenzaam. Op grond van dat uitgangspunt ontwikkelde Circus Andersom een Eenzaamheidswijzer, een soort stroomdiagram met persoonlijke vragen. Met de Eenzaamheidswijzer onderzoeken deelnemers hun persoonlijke ‘eenzaamheidsgraad’ waarna ze zelf tools in handen krijgen om de potentie van de eenzaamheid ten volle te benutten. In deze fysiek en mentale workshop wordt aan de hand van de Eenzaamheidswijzer het gebrek aan samenloop op lichte en humoristische wijze bespreekbaar gemaakt terwijl de donkere lagen voorzichtig in het licht worden gezet. Neem contact op om de mogelijkheden van een workshop op maat te bespreken.